امروزه در بازار انتخاب های زیادی در رابطه با تجهیزات دیزل ژنراتور، دستگاه ها و محصولات مرتبط وجود دارد. مانا تهویه تمام اطلاعاتی را که برای اتخاذ بهترین تصمیم در مورد آن چه برای شما مناسب است، به شما ارائه می دهد. اگر سوالی در مورد دیزل ژنراتور دارید، خوشحال می شویم به شما کمک کنیم. ما در هر زمان در دسترس هستیم، بنابراین لطفا در تماس با ما دریغ نکنید. برای اطلاعات بیشتر، لطفا بلافاصله با تیم متخصص ما تماس بگیرید. به یک متخصص مانا تهویه تبدیل شوید و سپس به همه چیزهایی که مانا تهویه ارائه می دهد دسترسی کامل خواهید داشت. در ادامه کارشناسان مانا تهویه اطلاعاتی را در مورد دیزل ژنراتور چیست برای شما آورده اند. دیزل ژنراتور دستگاهی است که با ترکیب یک موتور دیزلی با یک ژنراتور الکتریکی که معمولا به عنوان دینام شناخته می شود برق تولید می کند. این یک نوع ژنراتور موتور است و اگر چه بیشتر موتور های احتراق تراکمی دیزل برای کار با سوخت دیزل طراحی شده اند، مدل های خاصی برای کارکردن با سایر سوخت های مایع یا گاز طبیعی تایید شده اند. دیزل ژنراتور ها در مکان هایی که در صورت از کار افتادن شبکه برق به عنوان منبع برق اضطراری دسترسی ندارند و برای کاربرد های پیچیده تری مانند پشتیبانی از شبکه برق و کاهش پیک و صادرات شبکه برق استفاده می شوند. اندازه دیزل ژنراتور برای جلوگیری از کمبود بار یا برق بسیار مهم است. در ادامه کارشناسان مانا تهویه اطلاعات بیشتری را برای شما آورده اند. دیزل ژنراتور ها ماشین های بسیار مفیدی هستند که با سوزاندن سوخت دیزل برق تولید می کنند. این ماشین ها از ترکیب یک ژنراتور الکتریکی و یک موتور دیزل برای تولید برق استفاده می کنند. دیزل ژنراتور ها بخشی از انرژی شیمیایی موجود در سوخت دیزل را از طریق احتراق به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند.
سپس این انرژی مکانیکی یک میل لنگ را برای تولید برق می چرخاند. بار های الکتریکی در سیم با حرکت آن در یک میدان مغناطیسی القا می شود. در یک کاربرد ژنراتور الکتریکی، دو آهنربای پلاریزه معمولا میدان مغناطیسی را تولید می کنند. سپس یک سیم به دور میل لنگ دیزل ژنراتور چندین بار پیچیده می شود که بین آهنر با ها و در میدان مغناطیسی قرار می گیرد. هنگامی که موتور دیزل میل لنگ را می چرخاند، سیم ها در سراسر میدان مغناطیسی حرکت می کنند، که می تواند بارهای الکتریکی را در مدار القا کند. یک قانون کلی این است که یک دیزل ژنراتور چهار دهم لیتر دیزل به ازای هر کیلو وات ساعت تولیدی مصرف می کند. موتور دیزلی مورد استفاده در اصل یک موتور احتراق داخلی است. بر خلاف موتور های بنزینی، موتور دیزل از گرمای تراکم برای احتراق و سوزاندن سوختی که به محفظه تزریق تزریق شده است استفاده می کند. به طور کلی، موتور های دیزلی بالا ترین راندمان حرارتی را نسبت به موتور های احتراق داخلی دارند که امکان دستیابی به درصد تقریبی از راندمان کارنو را فراهم می کند. موتور های دیزلی می توانند از مشتقات بسیاری از نفت خام کار کنند. سوخت هایی که یک موتور دیزل ممکن است برای احتراق استفاده کند شامل گاز طبیعی، الکل ها، بنزین، گاز چوب و گازوئیل است. اصل کار دیزل ژنراتور، اصل کار یک دیزل ژنراتور بر اساس قانون ترمود ینامیک تبدیل انرژی است. این قانون می گوید که انرژی را نمی توان ایجاد یا از بین برد، بلکه فقط می تواند از شکلی به شکل دیگر تغییر یابد. برای تولید برق ای سی و یا جریان متناوب، دیزل ژنراتور ها یک سری مراحل را طی می کنند.
هنگامی که دیزل ژنراتور شروع به کار می کند، چهار فرآیند احتراق خود را طی می کند: مکش، فشرده سازی، قدرت و اگزوز در نتیجه، انرژی شیمیایی سوخت به انرژی مکانیکی چرخشی تبدیل میشود. این انرژی مکانیکی برای چرخاندن میل لنگ استفاده می شود. شفت چرخان اکنون برای چرخاندن روتور دینام استفاده می شود. روتور و استاتور دو بخش مهم دینام هستند که برق تولید می کنند. روتور، یک جز استوانه ای است که توسط آهنربا احاطه شده است، در داخل استاتور می چرخد، که از آرایش ثابتی از سیم های مسی رسانا تشکیل شده است. در پایان، حرکت آهنرباها در سراسر سیم کشی چیزی است که بارهای الکتریکی را در مدار تولید می کند. هنگام چرخش روتور برق تولید می شود. آهنرباهای احاطه کننده روتور دقیقا به گونه ای قرار می گیرند که هنگام عبور از سیم کشی مسی استاتور، میدان مغناطیسی ایجاد کنند. میدان مغناطیسی معمولا توسط دو آهنربای پلاریزه در یک کاربرد ژنراتور الکتریکی تولید می شود. این میدان مغناطیسی ولتاژ تولید می کند که توسط استاتور گرفته می شود. سپس رگولاتور ولتاژ برق را در حالی که ولتاژ دریافتی را مدیریت می کند، به محل مورد نظر می رساند. توجه داشته باشید که میدان الکترو مغناطیسی در روتور توسط سیستم تحریک ایجاد می شود. توان الکتریکی تولید شده در استاتور متناسب با قدرت میدان مغناطیسی تشکیل شده است. جریان مستقیم برای تولید میدان الکترو مغناطیسی استفاده می شود و بر اساس اندازه ژنراتور می تواند از پنجاه آمپر تا نه هزار آمپر یا بیشتر متغیر باشد. سیستم های تحریک مدرن ساکن هستند، با دی سی که با یک سو کردن توان ای سی با ترانسفور ماتور های پتانسیل قدرت و ترانسفور ماتور های جریان اشباع پذیر تولید میشوند.
در این قسمت از متن کارشناسان مانا تهویه قصد دارند اطلاعاتی را در مورد مزایا و معایب دیزل ژنراتور را برای شما عزیزان شرح دهند. معایب نسخه های قبلی، مانند سر و صدای بیشتر و هزینه های تعمیر و نگهداری، توسط موتور های دیزلی مدرن بر طرف شده است. در مقایسه با موتور های گازی با اندازه مساوی، اکنون ساکت تر هستند و نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند. مزایای اصلی دیزل ژنراتور ها به شرح زیر است، تعمیر و نگهداری نسبتا کم، این به این دلیل است که موتور ژنراتور برای راه اندازی به قطعات کمتری نیاز دارد، بنابراین شما مجبور نخواهید بود که شمع ها را تعویض کنید یا کاربراتور ها را به دفعات تعمیر موتور های گازسوز انجام دهید. دوام، موتور های دیزلی در محیط کار بسیار بادوام هستند، بنابراین می توانند در برابر پارگی و سایش در محیط های مختلف مقاومت کنند. ذخیره سازی ایمن، گازوئیل، در حالی که هنوز قابل اشتعال است، نسبت به سایر سوخت ها، مانند بنزین، احتمال اشتعال به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. توان خروجی، دیزل ژنراتورها نسبت به انواع دیگر ژنراتور ها می توانند بارهای توان بالاتری را تحمل کنند و می توانند برای مدت طولانی تری کار کنند. قدرت، قوی تر و قابل اطمینان تر، سوخت به راحتی در دسترس است: دیزل ژنراتور های قابل حمل اغلب در پشت خودروهای دیزلی حمل می شوند. وقتی بیرون از منزل هستید و در حال انجام کار هستید، نیازی به حمل دو نوع سوخت جداگانه نخواهید داشت.
از سوی دیگر، دیزل ژنراتور ها دارای معایب متعددی به خصوص از نظر محیطی هستند. یک لیتر سوخت به طور متوسط دو و هفت دهم کیلوگرم سی و او دو تولید می کند. دیزل ژنراتور ها به طور قابل توجهی بیش از سایر منابع انرژی محیط را آلوده می کنند. این نه تنها مونوکسید کربن، بلکه ذرات معلق و اکسید های نیتروژن را نیز در جو منتشر می کند. دیزل ژنراتور ها همچنین منجر به آلودگی صوتی می شوند و در مقایسه با سایر منابع انرژی، ممکن است هزینه اولیه بالایی داشته باشند، همچنین سرویس و نگهداری پر هزینه ای دارند. تعویض منظم روغن مهم ترین نیاز به سرویس مداوم برای موتور دیزل است. ژنراتور های دیزلی که به خوبی نگهداری می شوند می توانند برای مدت طولانی زنده بمانند، در حالی که آن هایی که نیستند، نمی توانند. راه اندازی ژنراتور در زمستان ممکن است دشوار باشد. برای غلبه بر این مشکل می توان از شمع های برق و سایر اجزای گرمایشی برای گرم کردن موتور از جمله هوای ورودی استفاده کرد. با این حال، هزینه ای در این مورد وجود دارد. دیزل ژنراتور ها می توانند دود های مضر اگزوز ایجاد کنند، سنگین هستند و حمل و نقل آن ها دشوار است. دیزل ژنراتور های قابل حمل اغلب همراه با باتری ها برای ذخیره انرژی استفاده می شوند، حتی اگر این ترکیب دارای معایب قابل توجهی باشد. برای بسیاری از کاربرد ها، باتری ها خیلی سنگین در نظر گرفته می شوند، سریع تخلیه می شوند و زمان زیادی برای شارژ شدن نیاز دارند. همچنین به خوبی تشخیص داده شده است که باتری ها عمر مفید کوتاهی دارند، باعث اسیدی شدن جو می شوند و تولید آن ها منابع طبیعی ارزشمندی مانند کبالت و نیکل را کاهش می دهد. معایب اصلی دیزل ژنراتور ها به شرح زیر است، با توجه به قوانین مربوط به انتشار گاز های گلخانه ای، قیمت گازوئیل همچنان به رشد خود ادامه خواهد داد. برای ادامه کار ژنراتور ها، تعمیر و نگهداری منظم مورد نیاز است. سیستم تزریق سوخت و سایر قطعات بیشتر مستعد خرابی هستند و در نتیجه عدم اطمینان و قیمت قطعات یدکی گران قیمت است. موتورهای دیزلی از قطعات بزرگ و سنگینی تشکیل شده اند که تعمیر آن ها ممکن است پر هزینه باشد. اگر چه هزینه کمتری دارد، اما نصب ممکن است طولانی تر و گران تر باشد. آلودگی صوتی یک مشکل جدی است.
از آن جایی که موتور های دیزلی ممکن است تا حدودی پر سر و صدا باشند، اغلب دور از محل کار قرار دارند. دیزل ژنراتور ها خیلی سنگین و عظیم هستند که نمی توان آن ها را متحرک و فشرده نامید. برای جلوگیری از خوردگی باید آن ها را خشک نگه داشت. اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید، باید ژنراتور خود را زمستانی کنید. چه نوع موتوری در دیزل ژنراتور ها استفاده می شود، ژنراتور برق و موتور دیزل برای تولید برق توسط دیزل ژنراتور استفاده می شود. در بیشتر موارد، دیزل ژنراتورها از سوخت مایع یا گاز طبیعی به عنوان سوخت اولیه خود استفاده می کنند. دیزل ژنراتور با فشرده سازی هوا و سوزاندن سوخت کار می کند. در ادامه کارشناسان مانا تهویه می خواهند اطلاعاتی را در مورد انواع دیزل ژنزاتور را در خدمت شما عزیزان بگذاریم.
دیزل ژنراتور ها تجهیزات بسیار مفیدی هستند که با مصرف سوخت دیزل برق تولید می کنند. دیزل ژنراتور بی صدا ترکیبی از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور الکتریکی است که معمولا به عنوان منبع تغذیه پشتیبان در کاربرد های صنعتی و مسکونی استفاده می شود. می توان آن را به روش های مختلف فیزیکی و الکترونیکی پیکربندی کرد. این موتور ها معمولا در مناطق روستایی که به شبکه برق متصل هستند نصب می شوند و می توانند به عنوان منبع تغذیه اولیه یا پشتیبان مورد استفاده قرار گیرند. علاوه بر این، دیزل ژنراتور ها را می توان برای جبران نیاز های اوج برق شبکه استفاده کرد، زیرا می توانند به سرعت روشن و خاموش شوند، بدون ایجاد تاخیر ژنراتور ها برای مصارف تجاری بین هشت کیلو وات تا دو هزار کیلو وات هستند، در حالی که ژنراتور های مصارف خانگی بین هشت تا سی کیلو وات هستند. آن ها همچنین در کشتی های بزرگ برای نیروی اضافی مورد استفاده قرار می گیرند، که می تواند از روشنایی، فن ها و سوئیچ ها تا تامین نیروی پیشرانه را شامل شود. از سوی دیگر، کارایی هر دیزل ژنراتور به موقعیت و نحوه استفاده از آن بستگی دارد.
در اصل موتور دیزل یک موتور احتراق داخلی است. بر خلاف موتور های بنزینی، موتور دیزل، سوخت پمپ شده به محفظه تزریق را با استفاده از حرارت تراکمی به جای جرقه، مشتعل میکند و می سوزاند. موتور های دیزلی، به طور کلی، بالاترین راندمان حرارتی را نسبت به هر موتور احتراق داخلی دارند، به ویژه برای استفاده مداوم و سنگین، که درصدی از کارایی کارنو را امکان پذیر می کند. بسیاری از مشتقات نفت خام را می توان در موتورهای دیزل استفاده کرد. گاز طبیعی، الکل ها، گاز چوب، بنزین و گازوئیل از جمله سوخت هایی هستند که موتور دیزل می تواند بسوزاند. گاز های خروجی هنگام سوختن گازوئیل یا سایر سوخت ها تولید می شوند. دی اکسید کربن، اکسید نیتروژن و ذرات توسط دیزل ژنراتور ها تولید می شوند. این ژنراتور ها این ماده را در محیط آزاد می کنند و کیفیت هوای مناطق اطراف را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. هر لیتر بنزین حاوی هفتاد و سه دهم کیلو گرم کربن خالص است، در حالی که سوخت دیزل دو و شش دهم کیلو گرم دی اکسید کربن آزاد می کند. در ادامه کارشناسان مانا تهویه اطلاعات بیشتری را در مورد انواع دیزل ژنراتور برای شما آورده اند. به طور عمده سه نوع از مدل های ژنراتور، قابل حمل، اینورتر، و آماده به کار همه این ژنراتور ها دارای ویژگی های استفاده طولانی مدت هستند. ژنراتور های قابل حمل، قرار دادن همه مکان ها راحت است و عمدتا در مغازه های محلی مانند هتل ها، فروشگاه ها، نمایشگاه های اتومبیل و دوچرخه استفاده می شود. طیف گسترده ای از ظرفیت ها در یک ژنراتور قابل حمل مانند موتور احتراق برای هدایت الکتریسیته، وصل کردن به لوازم الکتریکی و سوکت ابزار، با پانل های فرعی تاسیسات سیمی.
ژنراتور قابل حمل برای راه اندازی تلویزیون، کولر، کامپیوتر و یخچال کافی است، بنابراین موتور باید با سرعت سه هزار و ششصد دور در دقیقه کار کند تا هجده ساعت کار کند. ژنراتور اینورتر، یک ژنراتور اینورتر انرژی الکتریکی ای سی بیشتری را در هر چرخش موتور تولید می کند، بنابراین الکتریسیته خام به توان دی سی تبدیل می شود. وات کارکرد ژنراتور اینورتر از دو هزار و هشتصد تا سه هزار و صد وات شروع می شود وزن حدودا نود و هفت پوند، شروع سه هزار و صد تا سه هزار و چهارصد وات، وزن نود پوند، شروع دو هزار و ششصد تا سه هزار وات، وزن نود پوند، وزن شروع هزار و هشتصد وات است. عمدتا در مغازه های محلی مانند خانه ها، هتل ها، فروشگاه ها، نمایشگاه های اتومبیل و دوچرخه و ساختمان های تجاری استفاده می شود. دیزل ژنراتور آماده به کار، یک ژنراتور آماده به کار به طور خودکار عمل می کند و یک سوئیچ که یک دستگاه را تغذیه می کند، منتقل می کند. برای راه اندازی ژنراتور به صورت خودکار در زمان قطع برق. پروپان مایع و گاز طبیعی با موتور احتراق داخلی تشخیص قطع شدن برق در عرض چند ثانیه، برق را به طور خودکار اجرا می کند، این مشخصات اصلی ژنراتور های آماده به کار است. در ادامه کارشناسان مانا تهویه قطعات اصلی یک دیزل ژنراتور را برای شما شرح خواهند داد.
دیزل ژنراتور از قطعات مختلفی تشکیل شده است که با هم کار می کنند و برق تولید می کنند. برخی از مهم ترین اجزای یک دیزل ژنراتور قدرتمند به شرح زیر است، موتور آی سی، موتور مهم ترین بخش یک مجموعه دیزل ژنراتور است، زیرا انرژی مکانیکی را فراهم می کند که بعدا به نیروی الکتریکی تبدیل می شود. توان خروجی این ژنراتور ها متناسب با حجم موتور است. هر چه موتور قدرتمند تر باشد، الکتریسیته بیشتری تولید می کند. دینام، دینام یکی دیگر از اجزای مهم دیزل ژنراتور است. ورودی مکانیکی موتور چرخش شفت را از طریق القایی به خروجی الکتریکی تبدیل می کند. دینام از یک موتور ساخته می شود که با تولید میدان مغناطیسی الکتریسیته متناوب ایجاد می کند. از این رو روتور به عنوان جزء اصلی دینام در نظر گرفته می شود. در اوایل دهه هجده، فارادی مکانیسم، القای الکترومغناطیسی را کشف کرد یا حداقل توصیف کرد. طبق این اصل، هنگامی که یک سیم یا هر رسانای الکتریکی را در میدان مغناطیسی حرکت می دهید، جریان الکتریکی در سیم القا می شود. اگر سیم ثابت باشد اما میدان مغناطیسی حرکت کند، همین امر صادق است. الکترون ها به سادگی با عبور از یک میدان مغناطیسی در سراسر سیم جریان می یابند. اگر سیم به سمت شمال به جنوب حرکت کند، الکترون ها در یک جهت و اگر سیم به سمت جنوب به شمال حرکت کند، در جهت دیگر جریان دارند.
هر چه میدان قوی تر و سیم طولانی تر باشد، جریان بیشتری القا می شود. در ژنراتور های مدرن چندین آهنر بای عظیم و قدرتمند در یک خوشه در اطراف یک محور چرخان مرکزی قرار گرفته اند. به این روتور یا آرمیچر گفته می شود. آهنر باها می توانند دائمی یا الکترو مغناطیس باشند، اما مهم این است که میدان مغناطیسی ایجاد کنند که باعث چرخش موتور می شود. استاتور که عملا مجموعه ای از سیم پیچ های محکم بسته بندی شده است که همگی در اطراف روتور قرار گرفته اند، یکی دیگر از اجزای فرعی مهم دینام است. هنگامی که یک نیروی خارجی مانند یک موتور دیزل شفت مرکزی را می چرخاند، روتور به طور مداوم قطب های شمال و جنوب میدان های مغناطیسی خود را در میان دسته های سیمی که آن ها را احاطه کرده است، منتقل می کند. این باعث می شود که مقدار زیادی جریان الکتریکی در کابل ها به جلو و عقب جریان پیدا کند، که ما از آن به عنوان جریان متناوب یا برق اصلی یاد میکنیم. سیستم سوخت، سیستم سوخت، سوخت را در ژنراتور ذخیره و توزیع می کند. مهم ترین عامل در به کار انداختن موتور سوخت است. انرژی شیمیایی سوخت به انرژی مکانیکی منتقل می شود که در نهایت توسط موتور به انرژی الکتریکی تبدیل می شود. قابل مشاهده ترین جزء سیستم سوخت مخزنی است که سوخت کافی برای کارکردن حداقل بین شش تا هشت ساعت را در خود نگه می دارد. برای ژنراتور های کوچک تر و قابل حمل، این مخزن ممکن است در داخل محفظه ژنراتور ساخته شود، یا ممکن است یک ساختار خارجی مجزا برای ژنراتور های بزرگ تر و دائما نصب شده باشد. سایر اجزای سیستم سوخت شامل لوله کشی برای رساندن سوخت به موتور، پمپ سوخت مشابه آن چه در اکثر خودرو ها وجود دارد، فیلتر سوخت و لوله یا سوپاپ تهویه مخزن سوخت برای جلوگیری از فشار بیش از حد یا خلا است.
همچنین یک اتصال سرریز وجود خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که اگر مخزن بیش از حد پر شود، سوخت به جای پاشیدن روی سطح موتور یا دینام از بین می رود. سیستم روانکاری روغن، این جزء تضمین می کند که اجزای مختلف دیزل ژنراتور به خوبی کار می کنند. در نتیجه، برای جلوگیری از هر گونه مشکل، بسیار مهم است که به طور مداوم بر روی سیستم روانکاری ژنراتور نظارت داشته باشید. از آن جایی که یک ژنراتور دارای قطعات چرخان زیادی است، داشتن یک سیستم روانکاری خوب که نه تنها از قطعات متحرک در برابر اصطکاک محافظت می کند، بلکه آن ها را خنک نگه می دارد بسیار مهم است. تنظیم کننده ولتاژ، این یک جز پیچیده اما ضروری است. بدون آن ای سی تولید شده بسته به سرعت موتور از نظر ولتاژ و آمپر متفاوت است. از آن جایی که تجهیزات الکتریکی مدرن به منبع تغذیه بسیار پایدار نیاز دارند، باید کاری برای متعادل کردن آن انجام شود. عملکرد یک تنظیم کننده ولتاژ بسیار پیچیده است و این محتوا به جزئیات در مورد آن ها نمی پردازد. سیستم خنک کننده، موتور علاوه بر انرژی مکانیکی، گرمای اتلاف زیادی ایجاد می کند، درست مانند یک خودرو. مقاومت الکتریکی سیم ها زمانی که برق از دینام عبور می کند گرما ایجاد می کند. این گرما توسط یک سیال خنک کننده جذب می شود، معمولا اما نه همیشه آب، که سپس از طریق یک مبدل حرارتی عبور می کند و گرمای خود را در هوا یا گاهی اوقات به یک سیال خنک کننده ثانویه تخلیه می کند. سیستم اگزوز، گاز های خروجی توسط تمام موتور های احتراق داخلی تولید می شود. این ها سمی هستند و باید از موتور و هر انسان اطراف دور نگه داشته شوند.
گاز های خروجی معمولا از طریق لوله ها حمل می شوند و در جو منتشر می شوند. قبل از نصب ژنراتور جدید، استاندارد های بهداشت و ایمنی محلی خود را بررسی کنید تا ببینید سیستم های اگزوز چگونه و کجا باید کانال شوند. سیستم استارت و باتری، موتور دیزل مانند موتور خودرو یا کامیون توسط یک موتور الکتریکی کوچک راه اندازی می شود. این موتور برقی توسط یک باتری شارژ می شود که یا توسط یک شارژر جداگانه یا توسط خروجی ژنراتور شارژ می شود. کنترل پنل، کنترل پنل دکمه که شال استارت و یا استپ و همچنین نشانگر های پارامترهای مختلف را در خود جای می دهد که در ادامه آمده است. کنترل های شروع، کلید انتخاب فاز، سوئیچ فرکانس، سوئیچ حالت موتور، سرعت موتور، سوخت موتور، دمای مایع خنک کننده، روغن موتور، شارژ باتری، ولتاژ خروجی ژنراتور، جریان خروجی ژنراتور (امپراژ)، خروجی ژنراتور بر حسب کیلو ولت آمپر، توجه به این ویژگی ها هنگام کار با ژنراتور برای اطمینان از عملکرد صحیح آن بسیار مهم است. محفظه و یا قاب، یک قاب ساختاری باز، محفظه مقاوم در برابر آب و هوا، یا یک واحد قابل حمل، دیزل ژنراتور را در خود جای خواهد داد. همه این توابع با هم کار می کنند تا قطعات را متصل و ایمن نگه دارند. همچنین تضمین می کند که تمام اجزای الکتریکی به درستی به زمین متصل شوند.
نکات مهم زیادی وجود دارد که باید هنگام خرید ژنراتور به آن ها دقت کنید، اما مهم ترین آن ها تعیین دیزل ژنراتور با اندازه مناسب است تا اطمینان حاصل شود که قدرت کافی برای تامین برق لوازم مورد نیاز شما را در مواقع اضطراری دارد. نکات مهم زیادی وجود دارد که باید هنگام خرید ژنراتور به آن ها دقت کنید، اما مهم ترین آن ها تعیین دیزل ژنراتور با اندازه مناسب است تا اطمینان حاصل شود که قدرت کافی برای تامین برق لوازم مورد نیاز شما را در مواقع اضطراری دارد. اگر می خواهید تعیین کنید به چه اندازه ژنراتوری نیاز دارید، توصیه می کنیم راهنمای خرید دیزل ژنراتور ما را بخوانید تا بدانید به چه نوع دیزل دیزل ژنراتوری و با چه اندازه ای نیاز دارید و همچنین با عوامل مهم دیگری که باید هنگام خرید دیزل ژنراتور در نظر بگیرید اشنا شوید. پنج نکته ای که هنگام خرید ژنراتور باید در نظر بگیرید. تفاوتی ندارد قصد دارید یک دیزل ژنراتور جدید بخرید یا فکر می کنید زمان آن رسیده است که یک دیزل ژنراتور آماده به کار جایگزین سیستم قبلی خود تهیه کنید، در هر صورت عوامل زیادی فراتر از برند و قیمت در خرید دیزل ژنراتور نقش دارند که مهم ترین آن ها عبارتند از، قدرت دیزل ژنراتور، اولین عاملی که در خرید خود باید در نظر بگیرید قطعا برند نیست، بلکه قدرت مورد نیازتان برای تامین برق خانه، اداره، کارخانه یا تاسیسات است. مهم ترین سوال این است که در صورت قطع برق، ژنراتور باید کل ساختمان را راه اندازی کند یا فقط بخشی از آن را اگر تامین برق برای برای کل ساختمان نیاز باشد، پیک تقاضا چقدر است اگر خرید دیزل ژنراتور فقط برای مواقع اضطراری است، بهتر است از یک متخصص برای تخمین و محاسبه حداقل و حداکثر قدرت ژنراتور به منظور تامین برق استفاده کنید.
محل نصب و اندازه دیزل ژنراتور قبل از خرید، هنگامی که به خرید دیزل ژنراتور فکر می کنید، باید ابتدا مشخص کنید که می خواهید آن را کجا قرار دهید. محل نصب ژنراتور باید پیش از خرید آن تعیین شود. شما ممکن است فضای موجود در داخل یا خارج از محوطه ساختمان را در نظر بگیرید که باید اندازه آن را برای تعیین طول و ارتفاع ژنراتور تعیین کنید. توجه کنید که دسترسی کافی به منظور نگهداری و تعمیرات مهم است. از نظر تاسیسات داخلی نیز وجود فضای کافی برای تامین سوخت، تهویه، مجرای خروجی اگزوز و نزدیکی به مواد قابل احتراق ملاحظات حیاتی هستند. معمولا ژنراتور باید تا حد امکان نزدیک به سوئیچ انتقال و منبع سوخت قرار گیرد. دیزل ژنراتور ها در اشکال و اندازههای مختلف موجود هستند و تخمین فضای موجود به شما کمک می کند که اندازه مناسب خودتان را انتخاب کنید و تصمیم گیری را برای شما بسیار آسان تر می کند. ولتاژ مورد نیاز ، اطمینان از ولتاژ مورد نیاز شما به همان اندازه قدرت مهم است. اگرچه امروزه برق تک فاز رایج تر است، اما هنوز هم برق سه فاز به عنوان یک انتخاب برای بسیاری از ساختمان ها و تاسیسات کاربرد دارد. ژنراتورها در نیروگاه ها، برق سه فاز را نیز تامین می کنند. اگر مطمئن نیستید که ولتاژ موردنظرتان چقدر باید باشد، می توانید از کارشناسان مانا تهویه مشاوره بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. نوع سوئیچ انتقال دیزل ژنراتور، سوئیچ های انتقال برای سیستم های آماده به کار اضطراری معمولا از نوع کنترل خودکار هستند.
سوئیچ های انتقال دستی را می توان در صورت تمایل برای سیستم های خاصی عرضه کرد، اگر چه این عدم اتوماسیون معمولا با صرفه جویی در هزینه همراه نیست. اندازه سوئیچ انتقال مورد نیاز باید با توجه به محل نصب، توسط برقکار شما تعیین شود و اگر بار سیستم باید به اندازه ای باشد که برق کل ساختمان را تامین کند، سوئیچ انتقال باید متناسب با این شرایط انتخاب شود. برای کاربردهای تجاری یا صنعتی، ویژگی های دیگری برای سوئیچ انتقال مانند جدا سازی بای پس، انتقال بسته و انتقال برنامهریزی شده نیز در دسترس هستند. ژنراتور آماده به کار یا قابل حمل، در مرحله بعد، باید نوع ژنراتوری را که نیاز دارید و اینکه آیا در حالت آماده به کار باشد یا قابل حمل، بررسی کنید. هر دوی اینها به شیوه ای بسیار مشابه عمل می کنند اما با یک تفاوت کلیدی. یک ژنراتور آماده به کار در محل نصب شده و هرگز جابجا نمی شود.
بنابراین، همیشه بدون توجه به وضعیت خاصی، آماده استفاده است. یک ژنراتور قابل حمل اغلب در مکانی جداگانه نگهداری می شود و در صورت نیاز بیرون آورده می شود. هر دو دستگاه، منبع تامین برق عالی را ارائه می دهند اما نگهداری متفاوتی دارند. کارایی و ظرفیت دیزل ژنراتور، ژنراتور های جدید در مقایسه با ژنراتورهای قدیمی، کارایی بیشتری دارند و ظرفیت آنها نیز به طور قابل توجهی افزایش یافته تا ارزش هزینه ای که بابت آنها می پردازید را داشته باشند. شما ژنراتوری می خواهید که از سوخت خود بیشترین استفاده را برای تولید برق ببرد. برخی از دیزل ژنراتور ها نیاز به سوخت بسیار زیادی دارند درصورتی که توان خروجی آن ها پایین است، این امر در دراز مدت هزینه بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت. بنابراین، بررسی کارایی و ظرفیت خروجی عامل مهمی در یافتن ژنراتور مناسب است. سوخت مورد نیاز، یکی از بزرگ ترین عوامل تعیین کننده در میزان کارایی یک ژنراتور و میزان توان تولیدی آن این است که از چه نوع سوختی استفاده می کند. همه انواع سوخت مزایا و معایب خود را دارند، این به شما و موقعیت خاص شما بستگی دارد که بهترین را انتخاب کنید. اما مهم است که قبل از تصمیم گیری، همه گزینه ها را بررسی کنید. در حال حاضر دیزل ژنراتورها بیشترین کاربرد را برای تامین برق در مواقع اضطراری دارند.